ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΥΛΙΚΟ

Το εκπαιδευτικό μας υλικό είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου και γράφεται αποκλειστικά από εμάς με βάση τις ανάγκες των μαθητών μας και το επίπεδο της σχολής μας.

  • Τα βιβλία που επιλέγουμε αξιολογούνται και ανανεώνονται διαρκώς, ώστε να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να διατηρούν το ενδιαφέρον των μαθητών μας.
  • Τα E-books, που χρησιμοποιούν οι μαθητές μας στους υπολογιστές τους στο σπίτι για την καθημερινή τους μελέτη, είναι ένας καινούργιος και συναρπαστικός τρόπος εκμάθησης των αγγλικών. Περιέχουν όλο το βιβλίο τους σε ηλεκτρονική μορφή προσφέροντας όχι μόνο μεγαλύτερη ποικιλία ασκήσεων σε λεξιλόγιο και γραμματική αλλά και την δυνατότητα να μαθαίνουν την ορθογραφία και την προφορά των λέξεων από τον υπολογιστή. Πέραν του εκπαιδευτικού τους χαρακτήρα, τα E-books περιέχουν και πολλές ευχάριστες δραστηριότητες όπως παιχνίδια, τραγούδια, video, διαλόγους, αφηγήσεις κλπ.
  • Η χρήση διαδραστικών πινάκων, DVD, Projector και υπολογιστών κάνουν την εμπέδωση της ύλης ευχάριστη και αποτελεσματική.

  • Το λεξιλόγιο που διδάσκεται ανά τάξη είναι γραμμένο από τη διευθύντρια του σχολείου μας, την κυρία Κοσματοπούλου, σε ποιότητα και επίπεδο που αρμόζει στη σχολή μας και όχι λεξιλόγιο από companions του εμπορίου.
  • Τα Composition packs είναι γραμμένα  μόνο για τους μαθητές μας και περιέχουν πλήρη ανάλυση όλων των εκθέσεων που διδάσκονται σε κάθε επίπεδο καθώς επίσης και λεπτομερή ανάπτυξη των συγκεκριμένων θεμάτων της κάθε τάξης.
  • Τα worksheetsτα handouts και τα tests αντανακλούν την απαράμιλλη ποιότητα της διδασκαλίας μας, καθώς και της εξέτασης των μαθητών μας.
  • Η γραμματική των τάξεων a! Junior, b! Junior, A Senior & B Senior είναι γραμμένη αποκλειστικά από την σχολή για τους μικρούς μας μαθητές, με αναλυτικότατο και ξεκάθαρο τρόπο, διευκολύνοντας έτσι την εμπέδωση της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Όνομα
Email

Για την αποστολή της αίτησης πρέπει να αποδεχθείτε την πολιτική μας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.