Τμηματα Junior

  • pre-Junior (για μαθητές Α Δημοτικού)
  • a! Junior (για μαθητές Β ή Γ Δημοτικού)
  • b! Junior (για μαθητές Γ ή Δ Δημοτικού)

pre-Junior (για μαθητές Α Δημοτικού)

Η  Prejunior είναι μια τάξη για παιδιά Α Δημοτικού και συνδυάζει την εισαγωγή στα Αγγλικά με διασκέδαση και πολλές δραστηριότητες. Στην τάξη αυτή η μάθηση είναι βιωματική με κάποια γραφή μετά τα Χριστούγεννα. Οι διαδραστικοί πίνακες, τα flash cards, τα τραγούδια, η ζωγραφική, σε συνδυασμό με ένα υλικό γραμμένο από εμάς, ειδικά για αυτούς, κάνει το μάθημα ευχάριστο, ζωντανό και πολύ αποδοτικό.

a! Junior (για μαθητές Β ή Γ Δημοτικού)

Είναι η τάξη για την οποία είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι. Στο τέλος της τάξης αυτής οι μαθητές μας, για πολλούς εκ των οποίων είναι η πρώτη επαφή τους με τη γλώσσα, όχι μόνο έχουν κτήμα τους μια σημαντική γκάμα λεξιλογίου, αλλά είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν με ευχέρεια αρκετά προχωρημένη (για το επίπεδο) γραμματική και να χρησιμοποιούν τον πρώτο βασικό χρόνο. Και όλα αυτά γίνονται ευχάριστα, διαδραστικά και μεθοδευμένα, με ένα σύστημα που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο αποτελεσματικό είναι.

b! Junior  (για μαθητές Γ ή Δ  Δημοτικού)

Η b! Junior συνεχίζει την πορεία της a! Junior και είναι μια τάξη που ενδείκνυται να γίνει και σε θερινά μαθήματα, συνδυάζοντας 2 μήνες διακοπές και ταυτόχρονα κερδίζοντας μια ολόκληρη τάξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Όνομα
Email

Για την αποστολή της αίτησης πρέπει να αποδεχθείτε την πολιτική μας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.